IBMi

Egen server eller kapacitet från en säker datacentermiljö? Oavsett förutsättningar och behov erbjuder Ismotec trygga drift- och övervakningstjänster.

IMG_8048 webb

Kapacitetstjänst till fast pris

Väljer du vår kapacitetstjänst, som är placerad i ett datacenter får du en mycket säker servermiljö. Den är modern, övervakad och den kan enkelt justeras efter din verksamhets ökade eller minskade behov. Tjänsten innebär en driftlösning med fast månadsavgift och ger dig som kund kontroll över dina IT-kostnader.

 

Kundägd hårdvara genom Ismotec

Hos oss blir hårdvaruaffären ofta både billigare och enklare. Genom vår stora erfarenhet av migreringar, tekniklyft och installationer förenklas ert hårdvarubyte. Vi hjälper er genom hela projektet: inköp, migrering, driftsättning, underhåll…

 

Fokus på drift, underhåll och övervakning

Eftersatt underhåll av system och hårdvara  ger till slut både problem i  den dagliga verksamheten och oförutsedda kostnader. Hos oss kan du komplettera hostinglösningen med drift/underhåll- och övervakningstjänster. Du kan välja att avlasta din egen driftpersonal eller välja en helhetslösning där vi sköter drift, övervakning och underhåll.

För oss är det viktigt att du får en lösning som passar in i din verksamhet och som förenklar vardagen. Tekniklösningen beror på funktionen och hos oss finns personerna som får det att fungera.

 

Säker datacentermiljö för er M3-miljö

Hyr server av oss eller placera din egen serverlösning i vårt säkra datacenter. Aktivt brandskydd och övervakningstjänster ger ett säkert skalskydd och ökar tillgängligheten för er servermiljö.

Kontakta oss för mer information.

 

Produktblad