Karriär

Lär känna oss

På Ismotec jobbar vi som konsulter inom teknisk IT och integration. Vi jobbar hela tiden för att hitta nya möjligheter och lösningar åt våra kunder och i vår laguppställning är varje person en nyckelspelare. Vårt lag består av helt olika personligheter med olika kompetens och bakgrund och tillsammans gör vi varandra bättre i allt vi gör.

Inom teknisk IT är vår huvudinriktning plattformen IBMi, affärssystem Infor M3 och Microsoft Windows-produkter. Vi jobbar även med tjänster inom Tillgänglighet, Disaster Recovery, Nätverk och Infrastruktur tillsammans med våra kunder. Hos oss kan man jobba med användarsupport och i en helpdeskfunktion där man dagligen har en nära dialog med kunderna och hjälper dem lösa sina problem.

Våra integrationskonsulter jobbar lösningsorienterat för att hitta kundeffektiva lösningar. Vi arbetar med projektledning, kravinsamling, arkitektur, utveckling och test. Vi samarbetar med ett flertal partners i olika projekt.

Vår värdegrund vilar på ett antal utvalda ord nämligen; ärlighet, omtanke och ansvar och utvecklingen både internt och externt ska genomsyras av dessa ord.

Visst låter det spännande?

 

Vi är nyfikna på dig

Vill du jobba med oss? Vi är nyfikna på dig! Om vi inte har något ledigt jobb i listan nedan så skicka en spontanansökan till info@ismotec.se

 

Lediga jobb