LinkedIn

Ismotec önskar glad sommar

juli, 2016

Ismotec AB har under första halvåret 2016 i ökande omfattning fortsatt leverera Underhåll, Projekt, Hårdvarulösningar och Support till befintliga och nya kunder.

Vi tackar befintliga kunder för fördjupade samarbeten och förtroenden. Vi fortsätter att framgångsrikt utveckla våra kunders IT-miljöer. Med fler uppdrag, tjänster och personal kan vi i en ännu större omfattning fortsätta att leverera kundnära och anpassade lösningar.

Vi hälsar även alla nya kunder välkomna till Ismotec. Under vintern/våren 2015/16 har vi förnyat tidigare förtroenden och knutit nya band. Det tycker vi är fantastiskt roligt.
Vi är både glada och stolta över att få förtroendet att arbeta i era affärskritiska lösningar och kunna bidra med tillgängligheten till desamma. Våra ambitioner i uppdragen att komplettera, stötta, utveckla och många gånger ta helhetsansvar för era mest centrala verksamhetssystem, känns både hedrande och utmanande.

Vi önskar gamla, nya och kommande kunder en riktigt trevlig sommar!

PS. håll koll på våra event som kommer till hösten. Minsta gemensamma nämnaren är High Availability ur flera perspektiv. Vi återkommer med mer info och datum i augusti! DS.

IMG_8222-webb

Hål 18 Hammarö GK, spelsugen?