LinkedIn

Ismotec tecknar avtal med stort globalt medicinteknikskt företag

februari, 2015

Ismotec har tecknat ett supportavtal gällande teknisk support på plattformen IBMi. Avtalet gäller 24/7/365 och innebär att Ismotec stärker upp kundens interna IT-avdelning med support dygnets alla timmar. Teknisk personal med placering i Asien, Europa och Nordamerika kan nu kontakta Ismotec som kommer hjälpa till att höja tillgängligheten på M3-driften.

Leveransen av beredskapen påbörjades månadsskiftet jan/feb-15.

LinkedIn

Ismotec välkomnar Sture och Joakim

februari, 2015

Befintliga kunder och nya företag fortsätter välja Ismotec som IT-partner. Vi startar därför upp 2015 med att välkomna 2 nya kollegor.

Joakim Bång är Technical Engineer och kommer att förstärka Ismotec gällande SQL Server. Han har mångårig erfarenhet av att jobba med flera olika ERP-lösningar och kommer  fokusera på våra uppgraderingsprojekt och teknisk support.

Vi hälsar även Sture Lindh välkommen. Han har i över 20 års tid levererat hårdvarulösningar till  både privat och kommunal sektor. Sture kommer att stärka upp vår säljorganisation med sin förmåga att skräddarsy lösningar för våra kunders specifika behov. Slå en signal till Sture så hjälper han dig att långsiktigt och strategiskt planera era driftlösningar.

Ismotecs lösningsorienterande förhållningssätt med kundnyttan i fokus och våra branschunika kompetenser, är de 3 vanligaste skälen som kunderna anger till varför de väljer Ismotec. Vi är mycket stolta och glada för det förtroende vi visas. Vi ser fram mot alla våra kunders projekt 2015. De är många intressanta och varierande. De blir fler för varje vecka som går och det tycker vi är roligt. Även om alltfler väljer Ismotec så finns det plats för fler i familjen. Trevlig fortsättning på det nya året! //Vi på Ismotec