LinkedIn

Hammarplast AB utökar samarbetet med Ismotec

september, 2014

Hammarplast väljer att utöka sitt samarbete med Ismotec. Över flera år har Ismotec i samarbete med Hammarplast interna IT-personal levererat tjänster och tekniska lösningar för att höja tillgängligheten till ERP-systemet för Hammarplasts anställda. Nu fördjupas samarbetet genom flera strategiska val.

Vi är glada för visat förtroende över alla de år som vi har haft förmånen att arbete i projekt och leverera tjänster kopplade till drift, underhåll och övervakning. Vi är också glada för att detta arbete nu fördjupas och ser fram mot att få följa med på Hammarplasts fortsatta tillväxtsresa.

Alla vi på Ismotec AB.

LinkedIn

SMD Logistics AB väljer Ismotec AB

september, 2014

SMD Logistics AB inleder samarbete med Ismotec. Det är ett samarbete som initieras i flera steg och där Ismotec initialt tillhandahåller en projektmiljö för uppgradering av SMD Logistics AB:s ERP-miljö. Vi på Ismotec är mycket stolta och glada över att ha blivit valda för vår förmåga att kunna möta kunden i deras faktiska behov och önskemål. Projketmiljön är i drift sedan början av sommaren och under hösten kommer projektet att löpa vidare för att innan julhelgerna vara klart för driftstart.

Välkomna SMD!
Hälsningar alla vi på Ismotec!

 

LinkedIn

Nu kommer hösten med alla sina projekt!

september, 2014

Äntligen är hösten här med alla de projekt genom vilka våra kunder ska utveckla, förenkla, förbättra och stärka sina verksamheter.
Många har väntat med investeringar ngt eller några extra år och nu känner man att tiden är mogen att sätta planerna i verket.

Vi som jobbar på Ismotec är som vanligt både stolta och taggade att hjälpa till med alla de frågeställningar som projekten innebär.

Vi fortsätter växa både vad gäller omsättningen och i antal medarbetare. Flera företag har kontaktat oss för att de är nyfikna kring att höra hur ett ev samarbete skulle kunna initieras. Vi tackar våra befintliga kunder som är våra bästa marknadsförare. Tack för att ni pratar väl om oss och att rekommenderar andra att prata med Ismotec!

Vi tackar för alla de förfrågningar vi just nu besvarar och vi tackar även på förhand för de som är på väg in!

Trevlig höst önskar vi på Ismotec!

IMG_8194-webb