LinkedIn

Ismotec – Årets Företag i Hammarö kommun

december, 2013

 

bild

Mathias Bucht och Ismotec AB blev av Hammarö kommun utsedda till 2013 års Årets Företagare/Företag i Hammarö kommun.

Ismotec grundades och etablerades 2006 som enskild firma och är ett kundorienterat konsultföretag med bred erfarenhet av affärssystem. Idag har företaget närmare 20 anställda och har kontor på 3 orter i Sverige. Hammarö, Göteborg och Linköping.

Ismotec är inte störst störst på marknaden men genom spetskompetenser och bredd ger de sina kunder fler möjligheter att förenkla, förbättra och säkra sin verksamhet.

Motivering:

I bestämmelserna för utmärkelsen Årets företagare står att utmärkelsen ska tilldelas en Hammaröföretagare som visat prov på gott entreprenörskap och god kreativitet samt kan anses tjäna som en god förebild och inspirationskälla för andra företagare.

”Ismotec är ett företag i framkant och är inne i en expansiv fas och växer i både verksamhet och bemanning.
Flytten till Sätterstrand befäster Ismotec som ett Hammaröföretag och bidrar till att stärka områdets IT-profil.
Ismotec är med en omsättningsökning på över 100 procent det snabbast växande ITföretaget i Värmland enligt Almis Tillväxtliga. Mathias Bucht är en entreprenör i ordets bästa bemärkelse och företagets snabba och positiva utveckling återspeglar tydligt hans drivkraft, kreativitet och målmedvetenhet.”

LinkedIn

Ismotec har flyttat till Sätterstrand Businesspark

december, 2013

Vi har äntligen flyttat in i våra nya lokaler på Sätterstrand Businesspark. Här kommer vi kunna fortsätta vår expansion i en miljö som både underlättar och stärker våra tjänster. Ismotec:s fokus att leverera på ett personligt och verksamhetsnära sätt uppskattas av alltfler företag. Vår förmåga att leverera garanterad IT-funktionalitet, mottas mycket positivt av våra kunder och hösten har inneburit att flera nya företag valt Ismotec som partner. Därutöver har flera av våra befintliga kunder valt att fördjupa sina samarbeten. Flytten innebär att vi nu kan fortsätta leverera ännu lite bättre kvalitet till ännu fler företag.

 

LinkedIn

Vi hälsar Andreas Jarneman välkommen till Ismotec

december, 2013

Julen står för dörren och på Ismotec har vi öppnat första julklappen. Andreas kommer att stärka upp och komplettera vår alltmer populära Helpdesk. Vi är glada att kunna hälsa Andreas välkommen till oss och vårt nya kontor på Sätterstrand Businesspark.