Windows

IMG_8058-webb

Egen server eller kapacitet från en säker datacentermiljö spelar ingen roll. Oavsett förutsättningar erbjuder Ismotec drift- och övervakningstjänster så att du som kund får en komplett och trygg lösning för dina Windowsservrar.

Kompletterande eller komplext?
Det kan röra sig om en enstaka server som delsystem till M3. Eller en komplett virtualiserad serverlösning med SAN och backup. I vårt miljöcertifierade datacenter är begränsningarna få. Vi levererar den enskilda servern, den komplexa lösningen och en hybridlösning som ligger i absolut teknisk framkant.

Kapacitetstjänst till fast pris
Väljer du vår kapacitetstjänst, som är placerad i ett datacenter får du en mycket säker servermiljö. Den är modern, övervakad och den kan enkelt justeras efter din verksamhets ökade eller minskade behov. Tjänsten innebär en driftlösning med fast månadsavgift och ger dig som kund kontroll över dina IT-kostnader.

Kundägd hårdvara genom Ismotec
Hos oss blir hårdvaruaffären ofta både billigare och enklare. Genom vår stora erfarehet av migreringar, tekniklyft och installationer förenklas ert hårdvarubyte. Vi hjälper er genom hela projektet: inköp, migrering, driftsättning, underhåll…

Fokus på drift, underhåll och övervakning
Eftersatt underhåll av system och hårdvara  ger till slut problem i  den dagliga verksamheten som leder till oförutsedda kostnader. Hos oss kan du komplettera hostinglösningen med drift- och övervakningstjänster. Du kan välja Ismotec kompletterar din egen driftpersonal eller en helhetslösning där vi sköter drift, övervakning och underhåll.

För oss är det viktigt att du får en lösning som passar in i din verksamhet och som förenklar vardagen. Tekniklösningen beror på önskad funktion och hos oss finns personerna som får det att fungera.

Säker datacentermiljö för er M3-miljö
Hyr server av oss eller placera din egen serverlösning i vårt säkra datacenter. Aktivt brandskydd och övervakningstjänster ger ett säkert skalskydd och ökar tillgängligheten för er servermiljö.

 Kontakta oss för mer information

Produktblad