LinkedIn

Ismotec breddar partnerportföljen

april, 2015

Ismotec är numera även HP-partner.

Ismotecs kunduppdrag fortsätter växa i omfattning. I vårt arbete att erbjuda heltäckande IT-tjänster till våra kunder har vi nu tagit ytterligare ett steg i kunna ge en än bättre service. Ismotec är sedan tidigare partner med INFOR, IBM och Vision Solutions. Sedan några veckor ingår alltså även HP i vår partnerportfölj. Vi kan nu ge erbjuda alla våra kunder den service som HP-partnerskapet innebär. Genom detta har vi även fått nya kunder till Ismotec som vi hälsar välkomna. Den största direkta skillnaden för våra kunder är vår förmåga att utgöra bollplank inför hårdvarubyten/uppgraderingar inom både IBM Power&Storage samt HP Server&Storage. Kontakta oss för att ställa dina frågor kring IBM och HP.

LinkedIn

Working Together Conference 2015

april, 2015

Årets upplaga av MAF innehöll många nyheter på temat M3. Det var överlag positiv stämning med många frågor kring framtiden och hur den kommer påverka dagens M3-kunder. Ismotec hade många besök i montern som detta  vårt 3:e år präglades av nyfikenhet på hur Ismotec kan förenkla och underlätta M3-driften. Många bra frågor från kunderna vars svar startat upp dialoger som vi ser fram emot att fortsätta. Tack för alla trevliga samtal och möten.

LinkedIn

Påskhälsning

april, 2015

Glad Påsk önskar alla vi på Ismotec

LinkedIn

Infoteam 2015

april, 2015

Bra seminarier och många intressanta möten på Norges motsvarighet till Sveriges WTC (Working Together Conference)

Ismotec deltog i den norska konferensen tillsammans med sina partners Embriq och Primeport. Eventet hade ca 220 deltagare från ett 50-tal företag. Många företag visade intresse för det samlade utbud av M3-tjänster som Ismotec med partners visade upp. Det som lockar mest är den samlade kompetensen kring M3-teknik och -applikation i kombinationen med branschspecifik M3-kompetens. Vi ser fram mot fortsatta dialogerna med de norska företagen.