LinkedIn

Välkommen Johan!

april, 2014

vänern

Vårvädret visar sina bästa sidor och Ismotec förstärker säljsidan genom att hälsa Johan Östrand välkommen.

Johan bidrar med en mångårig erfarenhet av komplex försäljning, ett stort kontaktnät och sin förmåga att framgångsrikt stötta företag i deras verksamhetsutveckling. Johan om sig själv:Jag har under de senaste 15 åren jobbat med försäljning och kundansvar inom affärssystemsbranschen och kommer förhoppningsvis att bidra med den erfarenhet och kunskap som jag samlat på mig.”

Johan har tidigare träffat på Ismotec. ”För ett antal år sedan jobbade jag tillsammans med Ismotec och på den tiden var bolaget i stort sett lika med Mathias Bucht. Att idag återigen få möjligheten att jobba tillsammans, i ett bolag som vuxit till vad det är idag och som tar en allt starkare position på den svenska och norska marknaden, är en utmaning som jag verkligen ser fram emot.

”Det är ett härligt gäng medarbetare som jag jobbar tillsammans med som alltid gör sitt yttersta för att våra kunder skall få bästa tänkbara service i alla lägen och jag ser fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av Ismotec.”